Algemeen vervoer

Algemeen transport voor uw bedrijf

Raakt uw materiaal al te vaak beschadigd door slordig vervoer, of bent u het beu om al uw leveringen zelf te regelen? Reken dan op het degelijke en gespecialiseerde transport van Pycarelle uit Kortrijk. Gespecialiseerd? Ja, voor de staal- of metaalindustrie gooien wij onze coiltrailers in de strijd. Voor andere grondstoffen of producten doen we onze containervoertuigen voor u ronken. Kleinere pakketten? Daarvoor geven we onze snelle auto’s de sporen.

Overslag van binnenschepen

Laat Pycarelle zich over uw import of export ontfermen. Wij zijn actief in de Antwerpse haven, en handelen de overslag van binnenschepen zorgvuldig af aan de Leie in Kortrijk. Moet uw lading in korte tijd zijn bestemming in binnen- of buitenland bereiken? Komt in orde! We laden uw scheepsvracht over in een aangepaste trailer en doen hem meteen vertrekken.

Goede afspraken over uw levering

Duidelijke afspraken? Ja, die maken goede vrienden. Want niets is zo vervelend als een levering die te laat komt, of op een fout adres belandt. Pycarelle hecht daarom enorm veel belang aan nauwgezette communicatie. Voor elke afspraak krijgt u een bevestigingsmail. En op de dag zelf bellen we u het uur van levering door, zodat u alvast uw magazijn voorbereidt. Geen verrassingen dus, maar een duidelijke planning.

Zoekt u een betrouwbare transportfirma voor uw bedrijf? Bel naar Pycarelle uit Kortrijk.

Pycarelle

  Condédreef 8
    8500 Kortrijk

 056 22 26 94

 056 22 54 76

 pycarelle@skynet.be

 BE0454235558

Pycarelle
Bereken route

Contacteer ons